Åseda Truckmeet är en branschträff och en familjefest. Vi vänder oss mot åkare över hela Sverige och bjuder in till en träff av hög klass. Vi är måna om att utställningen ska rikta sig till alla målgrupper både ung som gammal, därför bjuder vi under lördagen in till en riktig familjefest med aktiviteter för både små och stora.

För att vi som ideell förening ska kunna erbjuda ett evenemang av högsta klass behöver vi stöd och hjälp, vilket vi fått av följande fantastiska företag:

Anebyhusgruppen

I Anebyhusgruppen ingår Anebyhusgruppen AB, Anebyhusgruppen Contracting AB och Anebyhusgruppen Volymhus AB.  Våra huvudkontor finns i Åseda och Aneby och husen tillverkas i våra husfabriker i Åseda och Klöverfors. Vi är ca 250 anställda och omsätter ca 600 Mkr.

Vi finns representerade med återförsäljare från Malmö i söder till Luleå i norr.

I Anebyhusgruppen AB ingår husmärkena Anebyhus, Ekeforshus och Kungshus, tre hustillverkare med stolta traditioner som går tillbaka ända till 1940-talet.

Idag sker all tillverkning av våra väggblock i en och samma fabrik, mitt i det småländska skogsriket. Här har virkeshantering och snickeri långa traditioner.

ÅGL Logistik

ÅGL Logistik är ett tredjeparts logistikföretag som hyr ut lagerplats till företag och hjälper till med lossning/lastning av gods, hos er eller hos oss, vi hjälper även till med omlastningar åt olika speditörer vid behov.
Hos oss finns både kall och varmlager för att kunna lagerhålla ert gods på bästa sätt.

Vi har personal på plats för snabb hantering av ert gods inför en eventuell transport till er kund, för att ta emot ert inkommande gods om ni inte är tillgängliga eller har platsbrist.

Vår ägarkonstellation som verkat i åkeribranchen under många år ger oss möjlighet att lösa olika transporter som linjetrafik, bredlast, avfall, budbil och andra specialtransporter.

Med vår Maskinpark kan vi utföra entreprenad, lastning/lossning av pall eller långgods, sopning av industriytor/gator, snöröjning, sandning mm.

Vi försöker vara så flexibla som möjligt så inget uppdrag blir för stort eller för litet.

Exon logistik AB

(INSERT TEXT)

Stema Transport AB

Vi utför kyl-, frys- och värmetransporter, transporter av parti- och styckegods främst i södra Sverige, i Småland, Västra Götaland samt till och från Norge. Vi utför även transporter av hus i Sverige och Norge samt extrabilstrafik över hela Sverige och Norge. Vi har också budbilar som klarar uppdrag över norra Europa. Vi är transportörer för Schenker och Uppvidinge LBC. På Stema Transport utför vi alltid transporter med högsta kvalitet.

OLOF Hotell & Restaurang

Hotell Olof har 15 rum som renoverats under de senaste åren. Stor omtanke har lagts vid val av sängar, möbler och inredning som är av genomgående hög kvalité. I alla rum och allmänna ytor finns det tillgång till gratis Wi-Fi.
Frukostbuffé serveras vardagar mellan 06.30-09.30 och ingår naturligtvis i priset.
Vardagar mellan 11.30-14.00 serveras en lunchbuffé med vällagad husmanskost tillsammans med ett stort salladsbord.

Solbacka Åkeri AB

Vi utför gödseltransporter i södra Sverige samt extrabilstrafik över hela Sverige. På Solbacka Åkeri håller vi alltid högsta kvalitet!